Nordfalster byggefirma strutter af optimisme

Direktør Martin René Pedersen i Næstved Multiarena - klar til nye mål.
Direktør Martin René Pedersen i Næstved Multiarena – klar til nye mål.

Smilene er lidt bredere end normalt på Hollandiavej i Nørre Alslev på Nordfalster. Her har byggefirmaet BRDR.PEDERSEN AS hjemme, og har kan ledelse og medarbejdere se tilbage på et år, der er gået godt. Rigtig godt.

Det viser det netop offentliggjorte årsregnskab for BRDR. PEDERSEN AS. Året er gået godt og virksomheden er kommet ud med et overskud, der er mere end fordoblet i forhold til sidste år.

”Det er et tilfredsstillende resultat. Vi kan konstatere, at det hårde arbejde, som alle i virksomheden har ydet hver eneste dag, har båret frugt,” siger Martin René Pedersen, direktør for BRDR. PEDERSEN AS.

Byggevirksomheden har løst en lang række større byggeopgaver på Lolland-Falster og Sjælland. Det er blandt andet renovering af Østre Park i Maribo, byggeriet af den nye Sophieskolen i Nykøbing samt et større byggeprojekt på Melitek i Nørre Alslev.

”Vi er både glade og stolte over, at vi bliver valgt til at løse disse byggeprojekter lokalt. Det betyder meget for os at være en del af den positive udvikling på Lolland-Falster, ”siger Martin René Pedersen.

Virksomheden har det seneste år fået flere større projekter udenfor lokalområdet. Det drejer sig blandt andet om et domicilbyggeri for Force Technology i Brøndby og den store sportsarena Næstved Multiarena. Den tages i brug til VM i kvindehåndbold til december.

Optimismen har for alvor bidt sig fast hos BRDR. PEDERSEN AS.

Men det gode resultat er ikke kommet af sig selv. Her er ledelsen af byggevirksomheden ikke i tvivl om hvem, der har skabt grundlaget for det seneste års succes.

”Personalet er vort råstof og dem, der har skabt resultatet. Vi arbejder fortsat på at løse opgaverne mere optimalt og på at blive en bedre arbejdsplads gennem målrettet udviklingsarbejde, ” siger Martin René Pedersen.

Positive forventninger

BRDR. PEDERSEN AS arbejder intensivt på at forbedre alle processerne i forbindelse med byggeopgaver. Her er virksomheden gået nye veje, og for et år siden ansatte de en antropolog som forandringsagent. Hun hjælper virksomheden med at udvikle og forbedre arbejdspladsen – og det med succes det første år.

Det er efterhånden også kendt, at BRDR. PEDERSEN AS er et godt sted at arbejde, og i løbet af det forgangne år er der blandt andet ansat to dygtige ingeniører.

”Vi har positive forventninger til det kommende år, men der skal arbejdes hårdt hver dag for at holde den høje kadence, vi har haft i virksomheden det seneste år. Vi er klar til det, ” siger en optimistisk direktør Martin René Pedersen.

Det nye regnskabsår 2015/2016 er godt i gang, blandt andet med et meget stort byggeprojekt i Køge.