Lokalt byggefirma bygger rækkehuse

Nu vender markedet:

Lokalt byggefirma bygger rækkehuse

”Markedet er på vej op, og vi er sikre på at det er NU”.

Byggepladsen ved Fiskebækgårdsvej.
Byggepladsen ved Fiskebækgårdsvej.

Det er det falster baserede byggefirma BRDR. PEDERSEN AS, der trodser al snak om krise i boligmarkedet uden for de store byer. Derfor er virksomheden gået i jorden i Ørslev på Sydsjælland, og er gået i gang med at bygge første etape af ikke mindre end 65 rækkehus boliger.

Det er i kvarteret ved Fiskebækgårdsvej i Ørslev, at der opføres en serie nye lavenergi rækkehuse. Der bygges i første omgang 6 huse, og de forventes indflytningsklare i det tidlige forår 2016.

Det er det eneste rækkehusprojekt på Sydsjælland, hvor markedet for nybygning af familiehuse længe har ligget stille.

”Vi møder en efterspørgsel, som vi ikke vidste var der. Jeg er overbevist om at vi nok skal få solgt husene, fordi vi klart fornemmer, at der er grøde i markedet. Boligmarkedet er på vej ud af København, hvor det for mange er blevet al for dyrt at bo, ” siger direktør Martin René Pedersen fra BRDR. PEDERSEN AS.

Der bygges tre forskellige størrelser af boliger henholdsvis en 2-, 3- og 4 rums bolig. Alle med integreret carport og en lille terrasse på begge sider af huset. Priser fra 995.000 kroner.

”Det bliver gode kvalitets rækkehuse i et miljø, hvor vi gør meget ud af, at der er hyggelige og velfungerende fællesområder, ” siger byggedirektøren Martin René Pedersen fra BRDR.PEDERSEN AS.

Perfekte til børnefamilier

Boligerne egner sig godt til den unge børnefamilie, der godt vil bo nemt, godt og praktisk. Det er også et godt sted for ældre og enlige at bo, da ideen med rækkehusbyggeriet er at skabe et tæt og velfungerende samfund med stort fokus på, at det skal være hyggeligt at bo der.

Husene bliver udstyret med den nyeste teknologi inden for lavenergi og energi rigtig opvarmning. Langt størstedelen af husenes opvarmning og varmt vand, produceres via genvinding af energien i den luft som udsuges fra køkken og badeværelse. Samtidigt bliver husene udstyret med solceller,  som producerer strøm som tilskud til husets forbrug.

”Vi bygger de første seks huse nu, og så bygger vi de øvrige efterhånden som de bliver solgt. ”De sælges igennem Min Bolighandel og med Sparekassen Sjælland som finansieringspartner,” siger Martin René Pedersen.

Det er første gang siden 2008, at byggefirmaet BRDR. PEDERSEN AS tager initiativ til at bygge rækkehuse i eget regi.

”For os handler det om, at vi klart kan mærke, at der efter en lang periode med tørke på boligmarkedet endelig er kommet mere end en spirende optimisme. Derfor går vi i gang nu for at være på forkant af udviklingen og være klar med nye kvalitetsboliger, ”siger Martin René Pedersen.

Selve salgs kampagnen skydes i gang kort inde i det nye år, men man kan allerede nu kontakte Min Bolighandel for nærmere information. I salgskampagnen bliver der en række arrangementer, hvor man kan komme og se boligerne. Derudover holder vi åbent for interesserede i et form for åbent rejsegilde. Nærmere information herom følger.

Faktaboks:

Tre boligstørrelser. 2-, 3- og 4 rums boliger.

Udføres om lavenergi boliger med genvinding af varmeenergi og energi tilskud fra solceller.

Special udviklede fiberbeton facader som giver maximalt plads til facadeisolering med en samtidigt normal facade tykkelse.

Salgsstart primo februar 2016, men bliv allerede nu skrevet op til at modtage salgsmateriale.

Kontaktinfo:

Min Bolighandel ApS
Tlf.: 70 254 264
Mail: kontakt@minbolighandel.dk