Næs Å Bakken i Ørslev

Klar til åbent rejsegilde

De første seks rækkehuse i det nye Næs Å Bakken kvarter I Ørslev er så småt ved at tage form. Det første hus er bygget, og håndværkerne er i fuld gang med at gøre det færdigt indvendigt og klar til åbent rejsegilde.

”Vi er nu kommet så langt, at vi kan invitere alle interesserede til et åbent rejsegilde lørdag 2. april mellem 10 og 12,” siger Martin René Pedersen fra byggefirmaet BRDR. PEDERSEN AS, der står for byggeriet af det nye rækkehus kvarter i Ørslev.

Hvis du allerede nu undrer dig over hvor Næs Å Bakken ligger er det fordi, at det udover at være det første nye rækkehus byggeri i mange år, også er beliggende på en hel ny vej i Ørslev på Sydsjælland. Vejen er en sidevej til Fiskebækgårdsvej.

Vejen Næs Å Bakken og dermed det nye rækkehuskvarter er opkaldt efter den nærliggende Næs Å.

Klar til åbent rejsegilde

Der bygges i første omgang 6 huse, og de første huse vil være klar til indflytning fra 1. juli og forventningen er, at næste etape er klar til indflytning inden jul.

Martin René Pedersen for det første rækkehus
Direktør Martin René Pedersen for det første rækkehus

Det er det eneste rækkehusprojekt på Sydsjælland, hvor markedet for nybygning af familiehuse længe har ligget stille.

”Vi glæder os til at vise de nye boliger frem, og håber at der vil blive taget godt imod de nye huse. Det er en ny bydel i byen, vi er i gang med at skabe, ” siger Martin René Pedersen.

Hen over vinteren, mens byggeriet af de første boliger har været i gang, har der været stor interesse for det nye boligbyggeri.

Der bygges tre forskellige størrelser af boliger henholdsvis en 2-, 3- og 4 rums bolig. Alle med integreret carport og en lille terrasse på begge sider af huset. Priser fra 995.000 kroner, dog kun i 1. etape.

”Vi har valgt at starte ud i et meget attraktivt prisleje og priserne vil stige løbende undervejs. Det skal gøre det ekstra attraktivt at være med fra start,” siger Martin René Pedersen.

”Rækkehuse i tilsvarende størrelser blev, selv uden lavenergi status, solgt væsentligt dyrere for 7-8 år siden, og vi forventer at priserne indenfor få år har fundet samme niveau igen. Det er tendensen, vi ser sprede sig ud fra Københavns- og Køge området og den vil også ramme Sydsjælland,” siger Ejendomsmægler Anders Hansen  fra  Min Bolighandel.

Boligerne egner sig godt til den unge børnefamilie, der godt vil bo nemt, godt og praktisk. Det er også et godt sted for ældre og enlige at bo, da ideen med rækkehusbyggeriet er at skabe et tæt og velfungerende samfund med stort fokus på, at det skal være hyggeligt at bo der.

Husene bliver udstyret med den nyeste teknologi inden for lavenergi og energi rigtig opvarmning. Langt størstedelen af husets opvarmning og varmt vand, produceres via genindvinding af energien i den luft som suges ud fra køkken og badeværelse. Samtidigt bliver husene udstyret med solceller, der producerer tilskudsstrøm til husets forbrug.

”Det bliver gode kvalitets rækkehuse i et miljø, hvor vi gør meget ud af, at der er hyggelige og velfungerende fællesområder. Det bliver en lavenergi bolig, der både er billig at bo i og samtidigt er stort set vedligeholdelsesfri udendørs, ” siger byggedirektøren Martin René Pedersen fra BRDR.PEDERSEN AS.

Ved det åbne rejsegilde bliver der mulighed for at se det første af de nye rækkehuse både udvendigt og indvendigt. Huset er ikke færdigt, men vil give de besøgende et godt indtryk af hvordan de færdige boliger vil se ud og blive indrettet.

Der bliver traditionen tro serveret pølser, øl og vand ved rejsegildet, hvor alle interesserede er velkomne. Der vil være mulighed for at yderligere oplysninger om boligerne samt om køb og finansiering.

Det åbne rejsegilde er lørdag 2. april fra 10 til 12.